Дзеркала великих розмірів для ванних кімнат

3 200 грн

Прорахувати
Артикул: 02.01 Категорія:

Опис

Великі дзеркала збільшують простір будь-яких приміщень та доповнюють стиль будь-якого інтер'єру, розширюючи та збільшуючи простір.

Компанія Splenko виготовить та встановить дзеркала будь-яких розмірів та конфігурацій за Вашими побажаннями.

Конструкція: дзеркала великих розмірів по тильній стороні проклеєні спеціально антиосколковою плівкою та мають оброблену кромку.

Особливості: великі дзеркала досить крихкі і гнучкі, тому щоб уникнути спотворення відображення в дзеркалі поверхня, до якої воно кріпитися повинна бути рівною і підготовленою.
 

Монтаж: дзеркала можуть кріпитися до стіни на хімічне, механічне або комбіноване кріплення, що гарантує їх довговічну та безпечну експлуатацію.

Індивідуальні розміри: Splenko може виготовити дзеркала великих розмірів, обмежених розмірами базового листа. Також у дзеркалі можна зробити вирізи та отвори під будь-які елементи інтер'єру.

Гарантуємо якість: наші дзеркала виготовлені з урахуванням експлуатації у вологих та агресивних приміщеннях, що дозволяє їм довше зберігати свій чудовий зовнішній вигляд

 

Зовнішній вигляд: дзеркала мають рівну поверхню, що дозволить Вам милуватися своїм відображенням без спотворення реальності.

Якісні комплектуючі: для кріплення дзеркал до поверхні ми використовуємо найкращі герметики та з'єднувачі перевірених виробників.

Рекомендації: регулярний догляд за дзеркалом і правильні умови експлуатації дозволять йому прослужити Вам набагато довше.

Індивідуальність: ми можемо реалізувати Ваші ідеї. Якщо не знайшли на сайті те, що бажаєте – зв'яжіться з нашими фахівцями!

Зв'яжіться з нами для отримання консультації та оформлення замовлення

Для отримання детальної інформації про наші товари відвідайте наш сайт

Додаткова інформація

Форма дзеркала

, , , , ,

Корпус

Настінне кріплення

Вологостійкість

Гарантія